Begraafplaats IJsselmonde
Vraag om uw hulp!
Geplaatst op: 2-3-2021
Vraag om uw hulp!

De afgelopen jaren is door de hovenier, medewerkers van de stichting Pameijer en vrijwilligers een inspanning gedaan om de begraafplaats netjes te houden.

We zijn er nog niet …. maar dit voorjaar gaan we recht/ belanghebbenden van graven aanschrijven waarvan graven verwaarloosd zijn of niet voldoen aan het gestelde in het reglement.

Het opknappen kunt u zelf uitvoeren ook bestaat de mogelijkheid dit tegen kosten uit te laten voeren door onze hovenier. We hopen hiermee het aanzien verder te verbeteren.

Bij alle graven vragen wij u vriendelijk losse materialen op het grafmonument vast te zetten, u kunt gebruik maken van de puntvazen voor bloemen. Eromheen kan de hovenier dan maaien tot om het grafmonument, we hebben hier met de hovenier afspraken over gemaakt.

Mocht u zich willen aanmelden als vrijwilliger laat het ons weten, we kunnen nog genoeg hulp gebruiken.

De servicepunten worden dit voorjaar vernieuwd, er komen ook kleine prullenbakken voor restafval, we willen op een aantal plaatsen, het groen afval verzamelen en dit dus scheiden van de rest we vragen hierbij ook om uw hulp.

Voor de zomer zal vak D geheel geruimd worden en zullen de stoffelijk resten worden herbegraven in een verzamelgraf aan de oostkant van dit vak, er bestaat de mogelijkheid een naamplaatje te plaatsen op de herinneringszuil hieraan zijn wel kosten verbonden.

Tijdens uitvaarten blijft de begraafplaats toegankelijk, we hebben hierin een duidelijke keuze gemaakt wel vragen we u daarbij om op gepaste afstand van het uitvaartcentrum te lopen en de paden vrij te houden als er begraven gaat worden.

Met vriendelijk groet,
Cor Vink Beheerder
© 2021 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.