Informatie over de begraafplaats
Plaats en postadres: Benedenrijweg 489, 3077 CJ Rotterdam
010-4831413 Algemeen
06-13556585 Beheerder

Dagelijks kunt u de begraafplaats / gedenkpark bezoeken, er zijn geen openingstijden, wel vragen wij u na 16.00 uur de poort bij vertrek achter u te sluiten.

Parkeren kunt u op het terrein naast het uitvaartcentrum.

Inlichtingen en tarieven: administratie@begraafplaats-ijsselmonde.nl.
Beheer: Dhr. Cor Vink

Vertrouwenspersoon: Mevr. I. de Rooij- Wildeman, 010- 4791993

Voor pastorale zorg: zie de website van Hervormd IJsselmonde

Voorzieningen
Huurgraf: een huurgraf biedt plaats voor ten hoogste twee overledenen. Het recht wordt verleend voor een periode van 25 jaar gerekend vanaf het moment van de teraardebestelling. Verlenging kan men met een periode van 5 of 10 jaar.
Huurgraven, zowel voor 1 als 2 overledenen kunnen worden besproken.
Algemeen graf: een algemeen graf biedt plaats voor 1 overledene. Het recht wordt verleend voor de duur van 15 jaar, gerekend vanaf het moment van de teraardebestelling, Verlenging van deze periode is niet mogelijk.
Kindergraf: een algemeen kindergraf is voor de periode van 15 jaar, verlenging is niet mogelijk .
Een huurgraf voor kinderen voor de periode van 15 jaar, verlenging is mogelijk. Een apart gedeelte is hiervoor gereserveerd voor kinderen tot 12 jaar.
Eigen graven worden niet meer uitgegeven.
Asbussen: het is mogelijk om een asbus te plaatsen in een bestaand graf, als bijzetting in de huurgraven. Maximaal kan men een 1 asbus bijzetten bij 1 begraving.
As verstrooien: De as verstrooiing kan sinds november 2006 plaatsvinden met of zonder aanwezigheid van nabestaanden op ons strooiveld “de Beuk” op onze begraafplaats in IJsselmonde. Indien gewenst kan een gedenk tegel afm. 25 x 25 cm. op de daarvoor bestemde gedenkplaats worden opgesteld.
© 2019 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.