Mededelingen februari 2018
Geplaatst op: 21-2-2018
-Wij vragen u de kerststukjes, gebroken bloempotjes en vazen 2 weken voor de Pasen op te ruimen, de week voor de Pasen lopen wij de graven dan nog na.
-Het water op de begraafplaats is nog afgesloten, u kunt gebruik van de kraan en gieters bij de Aula. Naast de ingang van het toilet staat een kruiwagen en wat tuingereedschap in de tuinkast die u kunt gebruiken bij onderhoud van de graven, graag wel terugzetten!
-Medio 2018 zal er op vak D geruimd worden, er bestaat de mogelijkheid om een naamplaatje te laten plaatsen, als u interesse heeft en wil weten wat de mogelijkheden en kosten zijn laat het ons dan weten.
-Omdat er veel vragen zijn rond het begrip ruiming, staan wij u graag te woord als dit het geval is.
-In een aanbestedingsprocedure is het groenwerk en delven en sluiten van graven per 1 januari jl. gegund aan Weverling groenproviders
Zo’n 25 jaar heeft Wim Onderdelinden dit werk met veel toewijding en respect op de begraafplaats uitgevoerd. In de genoemde procedure heeft Onderdelinden aangegeven niet mee te doen.

Wij willen Wim Onderdelinden bedanken voor zijn inzet, zeker in het proces van verandering de laatste 3 jaar op de begraafplaats waarbij ook Lars Verzijlenberg nauw betrokken was bij het ontwerp van de kinderhof; “De Vlindertuin”, urnenwal en siertuin, we krijgen veel positieve reacties op de inrichting hiervan.

Heeft u vragen, suggesties of een klacht meld het via:
herv.begr.ijsselmonde@gmail.com
www.begraafplaats-ijsselmonde.nl
of
telefoon 010-4831413
© 2019 Begraafplaats van de Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde
Design, realisatie en hosting verzorgd door NetandMore Rotterdam Powered by NAM CMS.